PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα


«Η αβεβαιότητα έχει διαλύσει την οικονομία» αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας την ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση.

Ο κ. Θεοδωράκης δηλώνει ότι το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση. «Είναι δικά τους δημιουργήματα τα μέτρα, γιατί να θέλουμε να τα ψηφίσουμε; Πού ρωτηθήκαμε; Οι διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα, όχι μόνο σήμερα αλλά και χθες καταλήγουν να είναι ”κομματικές υποθέσεις” και όχι εθνικές. Ας ψηφίσουν λοιπόν τα κόμματα που αποφασίζουν τις προτεραιότητες αλλά και τις καθυστερήσεις», σημειώνει.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού ότι «τελειώσαμε με την ύφεση» ο κ. Θεοδωράκης παρατηρεί ότι «λίγη ώρα μετά η Ελληνική Στατιστική Αρχή έφερε κακά μαντάτα για όλους και όχι μόνο για τον κ. Τσίπρα». «Οι επενδύσεις τούς τελευταίους μήνες του 2016 έπεσαν 30,7%. Μεγάλοι φόροι, μεγάλες εισφορές, ανασφάλεια τρομοκρατούν όποιον σκέφτεται να επενδύσει στην Ελλάδα. Και αν αυτά δεν αλλάξουν, το μόνο με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης θα είναι το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», προσθέτει.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ασκεί επίσης δριμεία κριτική στον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν «από τους χειρότερους στην κυβέρνηση». «Έχει κομματικοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, διχάζει, κάνει μόνο ρουσφέτια, διασπείρει πληροφορίες που κάνουν κακό στις εθνικές υποθέσεις και νομίζει ότι καλός υπουργός Αμύνης είναι αυτός που ποζάρει καλά με στολές παραλλαγής. Εν ολίγοις φαύλος», αναφέρει.

Ερωτηθείς για το «ναυάγιο» της συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει πως «αυτή η κουβέντα τέλειωσε από τη στιγμή που η κυρία Γεννηματά είπε ”όποιος θέλει ας έρθει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη”». Όπως αναφέρει, «είναι αστείο να ζητάς από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να ενταχθεί σε ένα άλλο κόμμα (…) όπως είναι αστείο, για να μην πω κάτι βαρύτερο, να ζητάς από βουλευτές άλλων κομμάτων να σε ακολουθήσουν, να τους υπόσχεσαι αξιώματα και έδρες και να το λες όλο αυτό ”κάλεσμα ενότητας”».

Αφήνει τέλος αιχμές και εναντίον εκείνων «που ήρθαν στο Ποτάμι όταν ανέβαινε, χρησιμοποίησαν τη δύναμη των εθελοντών μας, εκλέχθηκαν βουλευτές και μετά είπαν ”φεύγουμε για μεγαλύτερα κόμματα”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment