PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Για εσωτερική κατανάλωση η διαπραγμάτευση


Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει και συμπλήρωσε ότι δεν έχει ενημέρωση από τον κ. Τσίπρα παρότι το έχει επανειλημμένως ζητήσει.

Τον φόβο ότι τελικά η «ιστορία» της συνεχούς διαπραγμάτευσης γίνεται για εσωτερική κατανάλωση εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι δηλαδή», πρόσθεσε, «για να φτάσουμε στο αμήν, να έρθει η συμφωνία ένα βράδυ και την επόμενη μέρα να ψηφιστεί από τη Βουλή. Να μη δοθεί δηλαδή χρόνος στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα να αντιδράσει σε μια σκληρή συμφωνία».

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει και συμπλήρωσε ότι δεν έχει ενημέρωση από τον κ. Τσίπρα παρότι το έχει επανειλημμένως ζητήσει.

Όπως ανέφερε, σημασία έχει να έχεις ενημέρωση για την ουσία της διαπραγμάτευσης και όχι για τις γενικές σου προθέσεις.

Κατά τον επικεφαλής του Ποταμιού, η δύσκολη συμφωνία είναι δεδομένη, θα την είχαμε έτσι κι αλλιώς και δεν είναι θέμα του Τσίπρα. «Όμως», κατέληξε, «έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση αυτή θα έπαιρνε μια πολύ καλύτερη συμφωνία τον Μάρτιο αφού στην πολιτική ο χρόνος παίζει καθοριστικό ρόλο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment