PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Αν η Ελλάδα παράγει, δεν θα παρακαλάει για βοήθεια με απλωμένο το χέρι


Δεν βλέπει εκλογές στο κοντινό διάστημα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμώντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι να βγουν μπροστά οι κρυμμένες δυνάμεις του τόπου.

«Αυτό που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι να παράγουμε και να προσφέρουμε, με αυτή τη σειρά γιατί αν δεν παράγουμε δεν θα έχουμε αγαθά να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας και θα είμαστε αναγκασμένοι μια ζωή να παρακαλάμε για βοήθεια με απλωμένο το χέρι» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Αννουσάκειο ίδρυμα στο Καστέλι Κισσάμου.

Πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην παρακαλάμε για βοήθεια με απλωμένο το χέρι.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πήγε στο Ίδρυμα παρέα με τους Λευτέρη Κουμή, Δημήτρη Χαρτζουλάκη και Γιώργο Σκουνάκη οι οποίοι είπαν τα κάλαντα στις γιαγιάδες και τους παππούδες και στη συνέχεια τους κράτησαν συντροφιά και με «παραγγελιές» που τους ζήτησαν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ότι καλύτερο στους ίδιους και τις οικογένειες τους, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ακολούθησε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment