PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Στ. Βλάχος: Η αλήθεια για το πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης


Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, αναφέρει τι συμβαίνει με το ΙΚΑ Πετρούπολης και το Κέντρο Υγείας Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Είναι γνωστό ότι το Κτίριο του ΙΚΑ Πετρούπολης που εγώ ο ίδιος εγκαινίασα το 2007, και για την κατασκευή του οποίου σύρθηκα στα δικαστήρια δυο φορές υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου και των Πολιτών, είναι από τα πλέον σύγχρονα στο λεκανοπέδιο.

Στις υποχρεώσεις του ΙΚΑ για τη παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο ήταν η συνεχής υγειονομική κάλυψη της πόλης, κατ’ αρχήν και η κατασκευή εργαστηρίων κατά δεύτερον.

Το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει αποδυναμωθεί από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει ως υγειονομική μονάδα, αφού οι περισσότεροι και πρώτης γραμμής (παθολόγοι, παιδίατροι) Γιατροί έχουν μεταφερθεί στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίων Αναργύρων.

Παρά τις εκκλήσεις μας διορισμοί νέων γιατρών δεν γίνονται.

Εμφανίζεται το εξής φαινόμενο, η Πετρούπολη να έχει σχεδόν μηδενικό προσωπικό και άλλες γειτονικές δομές (πχ Άγιος Ιερόθεος) να παραμένουν στο 100% της δυναμικότητας.

Η σκέψη μας ήταν μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή προσωπικού.

Έγινε μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση, και υπήρξε η δέσμευση του Προέδρου της ΔΥΠΕ να επισκεφθεί το Πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης.

Ενημέρωσα το ΔΣ ως είχα υποχρέωση. Το αποτέλεσμα; Η Λαϊκή συσπείρωση, και ο κ. Σακούτης κατά πρώτον, εμφορούμενοι από μια νέα εκδοχή διεθνισμού ξεσήκωσαν τους συντρόφους τους στο Περιστέρι κατά της Πετρούπολης, χωρίς ακόμη καν να έχει υπάρξει κάποια απόφαση.

Συκοφάντησαν την πόλη στην οποία εκλέγονται ως συνεπείς ανυποχώρητοι…. διεθνιστές της Αριστεράς !!!

Κοντά σ’ αυτούς κι ο γνωστός κ. Ταλιούρας που δεν χάνει ευκαιρία να προσπαθήσει να επωφεληθεί πολιτικά. (Ως πότε αλήθεια θα έχει το κουράγιο).

Η Πετρούπολη με το Περιστέρι έχουν στενές σχέσεις και η φιλία μας με τον δήμαρχο και την διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτη.

Κανείς δεν πρόκειται να την διαταράξει. Η αγωνία μας όμως για την εξεύρεση λύσης είναι συνεχής.

Θα συνεχίσουμε να ταράζουμε τα νερά. Η αφάνεια είναι ήττα. Αν δεν στελεχωθεί το Πρώην ΙΚΑ θα καλέσουμε τον κόσμο μπροστά στο υπουργείο Υγείας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκιο μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment