PeristeriNews.gr
Συνταγές

Στρούντελ με ζαμπόν και τυρί


Μία εύκολη συνταγή, πρωτότυπη και πολύ γευστική!

Υλικά

1 ρολό έτοιμη σφολιάτα ζαχαροπλαστικής

130 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες

180 γραμμάρια τυρί σε φέτες

300 γραμμάρια κολοκυθάκια

1 αυγό για το άλειμμα

Εκτέλεση

Κόψτε σε φέτες τα κολοκυθάκια, βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.

Ανοίξτε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ύστερα απλώστε παντού τις φέτες ζαμπόν, από πάνω τις φέτες από το τυρί και τελευταία τα ψητά κολοκυθάκια.

Στρίψετε τη ζύμη σε ρολό, αλείψτε την με αυγό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.

Όταν το στρούντελ είναι έτοιμο περιμένετε λίγα λεπτά και κόψτε το σε κομμάτια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment