PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στρατούλης: Εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία


Για εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στην Ελλάδα.

Για εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στα στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στην Ελλάδα, τα οποία -όπως αναφέρει- προσγείωσαν στη θλιβερή πραγματικότητα τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας.

«Τρεις μόλις ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εργασίας για δήθεν σταθεροποίηση και μείωση της ανεργίας και τις προεκλογικού τύπου φωτοβολίδες τους για ευκαιρίες απασχόλησης σε 440.000 νέους άνεργους, ήλθε και πάλι σήμερα η Eurostat με τα επίσημα στοιχεία της να τους προσγειώσει στην θλιβερή πραγματικότητα και να επιβεβαιώσει ότι η χώρα μας για δέκατο τέταρτο συνεχή μήνα κρατά την εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά: Η ανεργία αυξήθηκε μάλιστα στο 27,8% και ιδιαίτερα για τους νέους στο 59,2%», αναφέρει σε σχετική του δήλωση.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, «τα ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά ανεργίας στις χώρες του φτωχού ευρωπαϊκού Νότου έναντι των μειωμένων ποσοστών ανεργίας στις χώρες του πλούσιου ευρωπαϊκού Βορρά αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ποιος χάνει και ποιος κερδίζει από τις πολιτικές της αιώνιας λιτότητας της ευρωζώνης και της κ. Μέρκελ και γιατί αυτές πρέπει να ανατραπούν από τους λαούς της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment