PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Στο «χορό» της πρόκρισης η Ελλάδα και η Κύπρος


Η καρδιά της ευρωπαϊκής μουσικής «χτυπάει» στο Τελ Αβίβ. Απόψε (22:00) ξεκινάει ο πρώτος ημιτελικός του 64ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love εκπροσωπεί την Ελλάδα και η Τάμτα με το Replay την Κύπρο. Και οι δύο είναι φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Η Ελλάδα θεωρείται φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στο σημερινό ημιτελικό. Η Κύπρος είναι στην πρώτη τριάδα μαζί με την Αυστραλία.

Η Τάμτα θα ανέβει πρώτη στην σκηνή και η Κατερίνα Ντούσκα 16η και προτελευταία από τις 17 συνολικά χώρες, που θα πάρουν μέρος στην αποψινή βραδιά. Συνολικά 35 χώρες θα συμμετάσχουν στο σημερινό ημιτελικό και σε αυτόν της Πέμπτης. Οι 20 από αυτές (10 από κάθε ημιτελικό) θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ειδικό κουπόνι για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Προσφέρονται πολλές επιλογές τόσο για τους δύο ημιτελικούς, όσο και για το μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο νικητή του τελικού, του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού και στο head to head Ελλάδας-Κύπρου, Ολλανδίας-Ρωσίας, Ιταλίας-Ελβετίας, Σουηδίας-Αυστραλίας, Κύπρου-Μάλτας, Νορβηγίας-Δανίας, Γερμανίας-Ηνωμένου Βασιλείου και Σουηδίας-Ισλανδίας.

Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για την πρώτη χώρα από τις Big 5 (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία), την πρώτη σκανδιναβική χώρα, την πρώτη βαλτική χώρα, την πρώτη βαλκανική χώρα και την τελική θέση (10η ή καλύτερη και 11η ή χειρότερη) που θα καταλάβουν η Ελλάδα και η Κύπρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment