PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο χειρουργείο ο Νικόλας


Στο Ιατρικό Κέντρο πέρασαν τη προχθεσινή νύχτα τους, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, έπειτα από το ατύχημα του γιου τους Νικόλα.

Στο Ιατρικό Κέντρο πέρασαν την προχθεσινή νύχτα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έπειτα από το ατύχημα του γιου τους Νικόλα.

Ο γιος του δημοφιλούς ζευγαριού έσπασε το πόδι του και οι γονείς του αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Φυσικά δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του.

Το ατύχημα του Νικόλα επιβεβαίωσε το Star, με δελτίο Τύπου που απέστειλε, προκειμένου να εξηγήσει το λόγο της μη ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής «Αξίζει να το Ζεις».

Χαρακτηριστικά, το δελτίο Τύπου ανέφερε:
Σήμερα (Τρίτη 2/11) η εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» θα προβάλει σε επανάληψη προηγούμενη εκπομπή. Ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου, Νικόλας, είχε ένα ατύχημα, έπεσε, έσπασε το πόδι του και χειρουργήθηκε. Το παιδάκι βέβαια μετεγχειρητικά είναι καλά, αλλά η μαμά Τατιάνα, όπως είναι φυσικό, θα είναι κοντά του.

Αύριο ευχόμαστε όλα να είναι καλύτερα και η Τατιάνα να είναι στο στούντιο του «Αξίζει να το Ζεις». Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του ζευγαριού αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ή το αργότερο την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment