PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταφέρεται εναντίον του Ιερώνυμου, εξέδωσε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή.

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταφέρεται εναντίον του Ιερώνυμου, εξέδωσε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κοινωνικό Ιατρείο, όταν ρωτήθηκε για «πολιτικούς φορείς που προστατεύουν την Εκκλησία».

«Η Εκκλησία αγαπά όλους τους ανθρώπους, και μαύρους και άσπρους και μη χριστιανούς. Όλους τους ανθρώπους. Και δεύτερον πορεύεται στο δρόμο της και δεν χρειάζεται προστάτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του σχολίασε «θλιβόμαστε όταν ο Αρχιεπίσκοπος πολιτικολογεί και επιτίθεται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο κλήρος όμως προτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. O κλήρος κι ο πιστός Λαός είναι στο πλευρό μας. Η υποστήριξη αυτή μας δίνει δύναμη σε αυτήν την εθνική πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει».

Την ίδια ώρα κληρικός που τέλεσε τον αγιασμό στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στον Άλιμο προέτρεψε τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής «να συνεχίσουν τον αγώνα για την πατρίδα, τη θρησκεία και τα ιδανικά μας, κόντρα στην κρίση αξιών που μαστίζει την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment