PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο Περιστέρι ο Όντι Νόρις!


Τρομερή κίνηση από τη διοίκηση του Περιστερίου, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα τιμήσει τον Όντι Νόρις που θα είναι στο γήπεδο.

Μία εκπληκτική κίνηση, αξίας όσο μίας… μεταγραφής, από το Περιστέρι, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα τιμήσει τον Όντι Νόρις, που θα δει το ματς από κοντά.

Αναλυτικά:

Είκοσι πέντε χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που πάτησε το παρκέ του Κλειστού του Περιστερίου, εκεί όπου νόμιζες ότι θα γκρεμίσει τις μπασκέτες κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα μέσα στη ρακέτα.

Ήρθε η ώρα να ξαναμπεί, ως τιμώμενο πρόσωπο αυτήν τη φορά, στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, ο Όντι Νόρις. Ένας θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, που έγραψε ανεξίτηλα το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος στην Ευρώπη, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Περιστερίου.

Ο Όντι θα δει από κοντά τους διαδόχους του στον ΓΣΠ, αφού θα παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο φιλικό ματς της σεζόν, με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00). Στο περιθώριο του αγώνα ο Σύλλογος θα τιμήσει τον παίκτη που τίμησε τη φανέλα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Νόρις έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ στο Τζάκσον Στέιτ Γιουνιβέρσιτι και επαγγελματικό στο ΝΒΑ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μέχρι το 1985. Ακολούθως, επέλεξε την Ευρώπη, παίζοντας για δύο σεζόν στην Μπενετόν Τρεβίζο.

Τις επόμενες έξι αγωνιστικές περιόδους κυριαρχούσε στις ευρωπαϊκές ρακέτες με τα χρώματα της Μπαρσελόνα και το 1993 το Περιστέρι έκανε την έκπληξη, καθώς κανείς δεν μπορούσε τότε να φαντασθεί ότι ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα συνέχιζε στους Κυανοκίτρινους.

O Νόρις οδήγησε τον ΓΣΠ σε επιτυχίες στην Α1 (5η θέση) και στο Κύπελλο Κόρατς (έως τα προημιτελικά) και, παρ’ ότι έπαιξε στην ομάδα μόλις μία σεζόν, έχει συνδέσει το όνομά του με την εποχή της αγωνιστικής εκτόξευσης του Συλλόγου.

Τα εισιτήρια του αγώνα Περιστερίου – Ερυθρού Αστέρα (γενική είσοδος €5) διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dKqtrwl_Xoc]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment