PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Περιστέρι ο Υπουργός Περιβάλλοντος για την έκθεση «Φυτά και Κήπος» (video)


Στο Άλσος Περιστερίου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, πραγματοποιώντας επίσκεψη στη μεγάλη έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου με θέμα και ομώνυμο τίτλο, «Φυτά και Κήπος».

Τον Υπουργό υποδέχθηκε λίγο μετά τις 19:30 στην είσοδο του Άλσους, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με στελέχη της Δημοτικής αρχής, οι οποίοι τον ξενάγησαν στο χώρο της έκθεσης παρουσιάζοντας τους εκθέτες και συνομιλώντας με τον απλό κόσμο που επέλεξε να κάνει τη βόλτα του στο χώρο της έκθεσης.

Η κορυφαία στιγμή της επίσκεψης του Υπουργού δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το λουλούδι που πρόσφεραν μικρά παιδιά στον κ. Τσιρώνη που δεν ήταν άλλο, από έναν ηλίανθο, το σήμα κατατεθέν των Οικολόγων Πράσινων από όπου και προέρχεται.

Ο κ. Τσιρώνης όπως είπε και στον Δήμαρχο, από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τη μεγάλη έκθεση, αποφάσισε να την επισκεφτεί λόγω της γνωστής του αγάπης για την οικολογία και το περιβάλλον.

Από την πλευρά του ο κ. Παχατουρίδης ανέφερε στον Υπουργό πως η συγκεκριμένη έκθεση ευελπιστεί να γίνει θεσμός για το Περιστέρι και να επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Άλλωστε στη πρόσβαση της έκθεσης σε κόσμο από όλη την Αττική βοηθάει ιδιαίτερα ο σταθμός μετρό «Ανθούπολη» που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το Άλσος Περιστερίου.

Θυμίζουμε ότι η έκθεση «Φυτά και Κήπος» θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 25 Μαΐου στο Άλσος Περιστερίου και η είσοδος είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment