PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση στους 4


Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και με τον Μπρούνο Γκάμα να χάνει πέναλτι στο 64′, Άρης και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Περιστέρι.

Από το πρώτο λεπτό ο Άρης πίεσε τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε περισσότερο το μυαλό του στο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, αν τα καταφέρει.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στην ομάδα μας, όταν ο Βέλλιος στο 13’ επιχείρησε τη λόμπα από μακριά, αλλά η μπάλα δεν είχε κατεύθυνση εντός στόχου.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντιγκινί λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση εντός περιοχής του Ατρομήτου, αλλά το πλασέ του απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Στρούγγης.

Σε αυτό το εξαιρετικά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έχασε την επόμενη καλή ευκαιρία, με στατική φάση στο 30’. Ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, ο Στρούγγης πήρε την πρώτη κεφαλιά που βγήκε σε ασίστ στον Μπουσούλατζιτς, αλλά ο Βόσνιος αντί να την σπρώξει στα δίχτυα, λειτούργησε σαν αμυντικός, δίώχνοντάς την μακριά.

Το μοτίβο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα, αλλά τόσο τα μπακ (Κιβρακίδης, Κατράνης) ήταν σε καλή μέρα αμυντικά, ενώ και οι Γούτας, Στρούγγης ήταν αλάνθαστοι στις τοποθετήσεις τους.

Η καθοριστική φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 63’. Σύμφωνα με τον Βάτσιο (αφού κανένα ριπλέι δεν ήταν κατατοπιστικό) ο Βέλλιος ανέτρεψε τον Ματίγια στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα και την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Μπρούνο Γκάμα. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προτίμησε να στείλει ψηλά την μπάλα, σημαδεύοντας τελικά το οριζόντιο της εστίας του Μέγερι.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ατρόμητο στο 75’ και μάλιστα, μεγάλη. Ο Βέλλιος με υπέροχο τρόπο πήρε τη μονομαχία από τον Βέλεθ, έβγαλε την μπαλιά στον κενό χώρο για τον Ανδρούτσο, ο οποίος έφτασε σχεδόν τετ-α-τετ με τον Κουέστα, ωστόσο, προτίμησε να μην τελειώσει τη φάση, αλλά να πασάρει στον Ούμπιντες, με τον Αργεντινό τελικά μέσα από την περιοχή να σουτάρει πάνω στον Δεληζήση.

Το ματς κύλησε μέχρι το τέλος στο 0-0 και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε μία εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (85’ Μαρτίνες), Λάρσον (77’ Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Γκάλο (74’ Ούμπιδες), Νταβιώτης (77’ Ενσικουλού), Ανδρούτσος (82’ Μάντσον), Βέλλιος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment