PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα, αφού έχασε περίπου 13 κιλά για τις ανάγκες της επερχόμενης ταινία του, «The Midnight Sky»

Όπως αναφέρει η Mirror, ο ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα.

Ο 59χρονος ηθοποιός έχασε 28 κιλά για τις ανάγκες του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, όπου ο ίδιος υποδύεται έναν αστρονόμο που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη Daily Mirror: «Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια».

Στην ταινία, όπου εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, ο Κλούνεϊ εκτός από τα πολλά κιλά που έπρεπε να χάσει, άφησε και γενειάδα την οποία ο μικρός γιος του λάτρεψε.

«Έπρεπε να αφήσω μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» δηλώνει με το γνωστό του χιούμορ, το οποίο δεν χάνει ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment