PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον


Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, εισήχθη την Κυριακή σε κλινική εξαιτίας θρόμβου αίματος που ανέπτυξε μετά από τραυματισμό που υπέστη στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, εισήχθη την Κυριακή σε κλινική εξαιτίας θρόμβου αίματος που ανέπτυξε μετά από τραυματισμό που υπέστη στις αρχές του Δεκεμβρίου. Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι η Κλίντον παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

«Κατά τη διάρκεια εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι γιατροί της υπουργού Κλίντον ανακάλυψαν ότι είχε σχηματιστεί θρόμβος εξαιτίας τραύματος που είχε υποστεί πριν μερικές εβδομάδες. Της έχει χορηγηθεί αγωγή με αντιπηκτικά. Οι γιατροί θα παρακολουθούν τη φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια των επόμενων 48 ωρών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κλίντον, Φελίπε Ρέινες. «Οι γιατροί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υπουργού και θα καθορίσουν εάν απαιτείται περαιτέρω αγωγή».

Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, σύμφωνα με το CNN, θα παραμείνει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν την αντίδραση του οργανισμού της στην αντιθρομβωτική αγωγή που της χορηγούν. Η Χίλαρι Κλίντον 65 ετών σήμερα νόσησε νωρίτερα αυτό το μήνα εξαιτίας ενός ιού στο στομάχι που της προκάλεσε αφυδάτωση, προκαλώντας τελικά θρόμβωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment