PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Λονδίνο σήμερα ο Δ. Δρούτσας


Τις απόψεις και εκτιμήσεις όλου του πολιτικού φάσματος της Κύπρου για την πορεία του Κυπριακού άκουσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Δημήτρης Δρούτσας…

Τις απόψεις και εκτιμήσεις όλου του πολιτικού φάσματος της Κύπρου για την πορεία του Κυπριακού άκουσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας στη Λευκωσία, είχε χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σήμερα ο κ. Δρούτσας θα βρίσκεται στο Λονδίνου, όπου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία του Βρετανικού Υπουργείου των Εξωτερικών και με το νέο ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Εντ Μίλιμπαντ.

Παράλληλα, ο Έλληνας υπουργός έχει προγραμματίσει να δώσει συνεντεύξεις σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα: συγκεκριμένα στο οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο “Μπλούμπεργκ”, στο CNN και στο ραδιόφωνο του BBC.

Το μεσημέρι, ο Δ. Δρούτσας θα έχει συνάντηση με το Βρετανό ομόλογό του Γουϊλιαμ Χέιγκ, ενώ πριν από τη συνάντηση αυτή θα έχει γεύμα εργασίας με τον Έλληνα Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (IMO) Ευθύμιο Μητρόπουλο.

Μετά τη συνάντησή του με το Βρετανό ομόλογό του, ο κ. Δρούτσας θα συναντηθεί με το νέο ηγέτη του Εργατικού Κόμματος κ. Εντ Μίλιμπαντ και με το σκιώδη υπουργό Εξωτερικών κ. Ντάγκλας Αλεξάντερ.

Την Πέμπτη ο Ελληνας υπουργός θα συναντηθεί με το Βρετανό υφυπουργό Εξωτερικών κ.Ντέιβιντ Λίντινγκομ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα της ΝΑ Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment