PeristeriNews.gr
Media

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Έλλη Στάη


Το Epsilon γυρίζει σελίδα και κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ως OPEN με την Έλλη Στάη στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού η Έλλη Στάη «με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού».

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά από το απόγευμα της Τετάρτης με μια μισάωρη παρουσίαση προγράμματος στις 18.30 ενώ στις 19.00 ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων.

Από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και καθημερινά το πρόγραμμα του σταθμού ανοίγουν οι Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλης Γιακουμής με την πρωινή εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 05:30», ενώ στις 07.00 τα ηνία της εκπομπής αναλαμβάνουν οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος. Στη συνέχεια ακολουθούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούριου στις 09.45, «Top Story» με τον Πέτρο Κουσουλό στις 12.45, «Για την παρέα…» με το Νίκο Μουτσινά στις 15.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος ρωτάει» με την Κατερίνα Ζαρίφη στις 18.00 και την εκπομπή μαγειρικής «Κουζίνα για δύο» με την Αθηναΐδα Νέγκα στις 20.00.

Στην prime time ζώνη τα στελέχη του σταθμού έχουν εντάξει τις σειρές μυθοπλασίας «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», «Ου φονεύσεις», «Για πάντα παιδιά» και «Ελεύθερη σχέση».

Από το πρόγραμμα του σταθμού δεν θα απουσιάζουν και τα reality shows όπως το «Project runaway» με την Ευαγγελία Αραβανή που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή και το μουσικό «La banda» με την Αννα – Μαρία Δέλη που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα προβληθούν το «Xfactor» με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι της παρουσίασης και το «Revenge body» με την Ιωάννα Λίλη.

Τα Σαββατοκύριακα το πρόγραμμα του σταθμού ξεκινά νωρίς με τη Φαίη Μαυραγάνη, στις 05.30, και την εκπομπή «Τώρα, ό,τι συμβαίνει». Στις 09.45 η Σίσσυ Χρηστίδου θα παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Ελα χαμογέλα!». Τη σκυτάλη παίρνει η αθλητική εκπομπή «Open goal» με τον Μανώλη Σφακάκη, που αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τον ΣΚΑΙ, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλονται η εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live» με το Μένιο Φουρθιώτη.

Καθημερινά, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει η Λίνα Δρούγκα και τα σαββατοκύριακα ο Βασίλης Τσεκούρας, ενώ το κεντρικό δελτίο του σαββατοκύριακου η Στέλλα Γκαντώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment