PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο Καρπενήσι ο Γουέιν Τόμας για τον Ατρόμητο


Ο Άγγλος αμυντικός Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas) βρίσκεται από σήμερα στο Καρπενήσι για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Άγγλος αμυντικός Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas) βρίσκεται από σήμερα στο Καρπενήσι για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Γουέιν Τόμας έχει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, αφού έχει παίξει για σειρά ετών στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα των Στόουκ, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Ντονκάστερ. Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1979 στο Γκλόστερ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τορκί (1995-2000), ενώ με τη φανέλα της Στόουκ (2000-2005) συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.

Μετακόμισε στη Μπέρνλι (2005-2007) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας με τη Σαουθάμπτον (2007-2010). Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Ντονκάστερ, πάλι στην Τσάμπιονσιπ. Παίζει σαν κεντρικός αμυντικός και σαν δεξιός αμυντικός και έχει ύψος 1.88 μ.

Στο Καρπενήσι θα παραμείνει όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται προκειμένου ο προπονητής Γιώργος Δώνης να διαμορφώσει πλήρη άποψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Για την αξία του Γουέιν Τόμας έδωσε πάντως τις καλύτερες συστάσεις ο πολύ γνωστός Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Σαλίφ Ντιαό ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα κι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment