PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο επιβλητικό γυμναστήριο Μαζαράκη η γιορτή των ακαδημιών του ΓΣΠ


Η ετήσια γιορτή του κλεισίματος της αγωνιστικής περιόδου για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συμπορεύεται φέτος με δυο πολύ σημαντικές ιστορικές συγκυρίες!

Η ετήσια γιορτή του κλεισίματος της αγωνιστικής περιόδου για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συμπορεύεται φέτος με δυο πολύ σημαντικές ιστορικές συγκυρίες! Τη συμπλήρωση 40 χρόνων ευδόκιμης λειτουργίας και προσφοράς στη νεολαία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, αλλά και από πλευράς γηπεδικών εγκαταστάσεων, με τη χρήση από τα πιτσιρίκια του δεύτερου «διαμαντιού» της πόλης μας, του κλειστού γυμναστηρίου Μαζαράκη.

Η γιορτή έχει επετειακό χαρακτήρα και σίγουρα –στην Ελλάδα των προβλημάτων- αποτελεί καλή αφορμή να νιώσουμε όμορφα και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά. Μας παρακολουθεί, καταλαβαίνει, προβληματίζεται, αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραδοθεί.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει βραβεύσεις αθλητών και ομάδων από τα τμήματα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου, αλλά και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών της κολύμβησης αφού είναι γνωστό ότι ο ΓΣΠ είναι δισυπόστατος και πάντα ευνοεί τη συνύπαρξη των τμημάτων.

Με αφορμή τα 40ά γενέθλια του Συλλόγου μας, θα βραβευθούν επίσης κάποια από τα ιδρυτικά μέλη που οραματίστηκαν τη διαδρομή μέχρι το σήμερα, ενώ βράβευση έχει προβλεφθεί και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου η οποία συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «Μπελάδες» θα χορέψουν ανεβάζοντας τους παλμούς, ενώ παιδιά από τα τμήματα του μπάσκετ θα δείξουν μέρος των δεξιοτήτων τους. «Κλου» της βραδιάς ο αγώνας μπάσκετ γονιών, οι οποίοι θα θυμηθούν τα παλιά, ή θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν ό,τι διδάχθηκαν από τις προπονήσεις των… παιδιών τους!!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment