PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Άρειο Πάγο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένεται να μεταβούν το μεσημέρι η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, Σπύρος Λάππας, προκειμένου να επιδώσουν υπόμνημα όλων των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην επιτροπή.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το «θρίλερ» με τον προστατευόμενο μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος δεν παρουσιάστηκε χθες στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ενώπιον των μελών της Προανακριτικής που τον περίμεναν για πάνω από τρεις ώρες, παρά την εντολή βίαιης προσαγωγής του μάρτυρα.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» αναζητείται από την Αστυνομία και είναι πιθανό σήμερα να ζητηθεί άρση του καθεστώτος προστασίας του, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση του δεύτερου προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση», ο οποίος επίσης έχει αρνηθεί να καταθέσει.

Οι βουλευτές – μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου υποστηρίζουν ότι ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» παραβίασε τον Ποινικό Κώδικα και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και συνεπώς θα πρέπει ν’ αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Από την άλλη πλευρά η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει στην κατάθεση με κουκούλα και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά φωνής και όχι όπως έχουν ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment