PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στους «8» και στο… σβηστό ο Ατρόμητος


Το όνειρο συνεχίζεται! Ο Ατρόμητος έχοντας ως εφόδιο το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, δεν πάτησε… γκάζι, αλλά και πάλι επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης (1-0) με γκολ του Καρασαλίδη (29’), κρατώντας δυνάμεις εν όψει Παναιτωλικού.

 

Ούτε γκάζι, ούτε κούραση, αλλά η πρόκριση… πρόκριση.

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Ατρόμητος στη φετινή ξέφρενη πορεία του, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης (1-0) και αφού ζευγάρωσε τα θετικά του αποτελέσματα κόντρα στους Αρκάδες, πέρασε στους «8» του Κυπέλλου. Αποβλήθηκε σωστά ο Σελίν στο 56’ με δεύτερη κίτρινη.

Έχοντας στο μυαλό του και το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ο Ατρόμητος προτίμησε να πάει σε χαλαρό τέμπο και με την ασφάλεια της άχαστης τριάδας στην άμυνα, να κρατήσει πάνω από όλα το μηδέν.

Στα πρώτα 20-25 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, ωστόσο ο Μίρκοβιτς ήταν παρών όποτε χρειάστηκε, προσθέτοντας αυτοπεποίθηση που την έχει ανάγκη. Μάλιστα, ο Ατρόμητος πιστοποιώντας την ποιοτική του ανωτερότητα, χωρίς να ιδρώσει, άνοιξε το σκορ στο 29’, όταν ο Γιαννούλης εκτέλεσε του φάουλ και ο Καρασαλίδης την έστειλε με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα.

Στο 34’ ο Ουάρντα έφτασε κοντά στη… μαγεία όταν σούταρε από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στο β’ μέρος μετά και τη δικαιολογημένη αποβολή του Σελίν, ο Ατρόμητος έριξε τελείως το ρυθμό του, αλλά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον εξαιρετικό και πάλι Αθανασιάδη, να λέει «όχι» σε Γιαννούλη και Μάντσον σε φάσεις τετ-α-τετ στο 53’ και το 58’ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89’ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68’ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Στον πάγκο: Μανδάς, Στρούγγης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλείου, Νάτσος

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56’ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61΄ Αντζούλας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (69’ Γκοντό)

Στον πάγκο: Τσίφτσης, Μαντίντα, Ισνάλντο, Γιαννούλης

 

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment