PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στους 19 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα


Μεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς από τον κορωνοϊό στη χώρα μας. Μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 19.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Την Δευτέρα είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο άνθρωποι στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν 78χρονο που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» και ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν χθες, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 695.

Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας επεσήμανε ότι εκτιμάται πως 8.000 έως 10.000 άτομα έχουν πιθανότατα προσβληθεί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, κρούσματα υπάρχουν σε 28 διαφορετικές περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας (σ.σ. νομοί), τα περισσότερα εκ των οποίων στην Αθήνα, την Ηλεία, την ανατολική Αττική, τον Πειραιά και την Καστοριά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Leave a Comment