PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στουρνάρας: Απέσυρε την διάταξη που ξήλωνε τους εφόρους


Στην απόσυρση της διάταξης που προέβλεπε το ξήλωμα όλων των προϊσταμένων των εφοριών προχώρησε απόψε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Στην απόσυρση της διάταξης που προέβλεπε το ξήλωμα όλων των προϊσταμένων των εφοριών προχώρησε απόψε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας. Μάλιστα προανήγγειλε ότι επέρχεται νέα διατύπωση στη διάταξη προκειμένου οι προϊστάμενοι να αξιολογούνται ανά τρίμηνο αλλά να μην αντικατασταθούν άμεσα.

Ο υπουργός προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά από την αντίδραση που εκδηλώθηκε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, καθώς κύκλοι της Ιπποκράτους ξεκαθάρισαν εξ αρχής ότι δεν συμφωνούν καθώς και ότι η τροπολογία κατατέθηκε από τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη χωρίς την σύμφωνη γνώμη του κόμματος.

Μάλιστα, κύκλοι της Ιπποκράτους υποστήριζαν ότι η διάταξη αυτή θύμιζε άλλες εποχές όπου το κόμμα αλώνει και την κρατική μηχανή. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να συντμηθεί ο χρόνος αξιολόγησης των αποτελεσμάτων, ακόμα και στους 3 μήνες από το ένα έτος που προβλεπόταν, αλλά όχι να αλλάξουν οι προϊστάμενοι των εφοριών, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σχετικά πρόσφατα.

ΠΗΓΗ: capital

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment