PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στον τόπο του εγκλήματος ο κατά συρροήν δολοφόνος της Κύπρου


Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων που ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε.

Λίγο πριν τις 14:00 μέσα στην Κόκκινη Λίμνη εντοπίστηκε μία βαλίτσα. Η βαλίτσα εντοπίστηκε από τη ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές.

Ο 35χρονος ίλαρχος είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι πριν πετάξει τα θύματα του τα έβαζε σε βαλίτσες.

Στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, δύτες με ειδικό σκάφανδρο που διαθέτει προβολείς και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, επιχειρούν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι εκεί πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της 38χρονης Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου Μιτσερού, αναφέρει το philenews.

Μια 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η  Κάτχα Άνου, είναι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το 7ο θύμα του «Ορέστη» – όπως ο ίδιος συστηνόταν στα θύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σορός της εντοπίσθηκε την Παρασκευή στο πεδίο βολής του Ορούντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 30χρονη είχε εξαφανιστεί από τη Λευκωσία πριν από ένα περίπου χρόνο, ενώ φίλοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στο προξενείο του Νεπάλ στη Λευκωσία.

Σήμερα το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος στο δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του. Παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά.

Στην κατάθεση του ενώπιον δικαστηρίου ο Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι ο ύποπτος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής με σκοπό το φόνο, με θύματα επτά πρόσωπα, αδικήματα που διαπράχθηκαν από τις 30/9/2016 μέχρι τις 26/4/2019 στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment