PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. περιστατικά «αστυνομικής βίας»


Στον Συνήγορο του Πολίτη αποστέλλει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων για την 11η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες που έχουν αντίστοιχο υλικό ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε ανάλογα περιστατικά να απευθυνθούν στον μηχανισμό διερεύνησης του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποστέλλει στον εθνικό μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη, βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων και πορειών στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, με την παράκληση να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα.

Παράλληλα, καλούνται πολίτες, που έχουν αντίστοιχο υλικό ή είναι μάρτυρες ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε ανάλογα περιστατικά, να αποτανθούν στον προαναφερθέντα μηχανισμό διερεύνησης του Συνηγόρου του Πολίτη».

ΠΗΓΗ φωτογραφιών: Eurokinissi

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment