PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα εννέα συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη


Με την κατηγορία ότι κατείχαν διάφορα αντικείμενα και συμμετείχαν στα επεισόδια έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα εννέα άτομα που συνελήφθησαν χθες με την κατηγορία ότι κατείχαν διάφορα αντικείμενα και συμμετείχαν στα επεισόδια έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνολικά προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα 93 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημίες από ρίψεις αντικειμένων, σε υποκαταστήματα τραπεζών και στην είσοδο του κτιρίου της Λέσχης Φρουράς Αξιωματικών Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά διαδηλωτές καταγγέλλουν ότι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από το χώρο των επεισοδίων και μετέφεραν σε νοσοκομεία για την παροχή των πρώτων βοηθειών, τουλάχιστον πέντε άτομα, ορισμένα από τα οποία παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από τη ρίψη δακρυγόνων.

Συνεργεία του δήμου και της πυροσβεστικής, στη διάρκεια της νύχτας, καθάρισαν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια και απομάκρυναν τους κατεστραμμένους κάδους και τα άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόρισμα των κομμάτων για τα Τέμπη: Αύριο συνεδριάζει για τελευταία φορά η Εξεταστική

Peristeri News

Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Διαπιστώνει ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Peristeri News

Πόρισμα της ΝΔ για τα Τέμπη: Τα επτά λάθη που οδήγησαν στο δυστύχημα

Peristeri News

Leave a Comment