PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο συνεχίζει ο Χατζηϊσαίας


Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι και με τη βούλα ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν τον δανεισμό του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο του διεθνή Έλληνα αμυντικού, Δημήτρη Χατζηϊσαία.

Ο Χατζηϊσαίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την προηγούμενη χρονιά με τη φανέλα του Ατρομήτου, διακρίθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Superleague και κατάφερε να πετύχει την ύψιστη διάκριση αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά.

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο Δημήτρης να βρεθεί στην ομάδα και τη φετινή χρονιά συμπληρώνοντας μαζί και με τους υπόλοιπους αμυντικούς μια ισχυρή γραμμή στα μετόπισθεν.

Άλλωστε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποίησε την παραμονή του για ακόμα ένα χρόνο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην οικογένεια του Ατρομήτου. Νιώθω την ομάδα και τους ανθρώπους της ως δεύτερο μου σπίτι και ήταν εύκολη η απόφασή μου να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας. Στόχος της φετινής χρονιάς είναι όλοι μαζί να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την πολύ καλή περσινή μας πορεία και να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό και τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι που διανύσαμε μια εξαιρετική χρονιά όπου έμαθα αρκετά και ελπίζω φέτος να γίνω ακόμα καλύτερος».

Με τον Δημήτρη Χατζηϊσαία να καταλήγει: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να φανούμε ακόμα καλύτεροι τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη μεγαλώνοντας τον όνομα του Ατρομήτου ακόμα περισσότερο».

Την περσινή σεζόν ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ατρόμητο έχοντας 27 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Θα συνεχίσει να φοράει το νούμερο «5» στη φανέλα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment