PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο ο Μπουσούλατζιτς!


Παίκτης του Ατρόμητου με κάθε επισημότητα είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς!

Ο Βόσνιος χαφ που έλειψε πάρα πολύ σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, επιστρέφει στους Περιστεριώτες, ομάδα στην οποία είχε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και με αυτή την κίνηση είναι δεδομένο ότι η μεσαία γραμμή ανεβαίνει επίπεδο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε θα είναι μέχρι το 2021.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Άζερ Μπουσούλατζιτς (Azer Busuladzic)!

Ο Βόσνιος μέσος μετά από μια 6μηνη παρουσία στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άρκα Γκντίνια επιστρέφει και πάλι στον Ατρόμητο όπου σημείωσε τις προηγούμενες δυο χρονιές 60 συμμετοχές σε Superleague και κύπελλο Ελλάδας έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Ο Μπουσούλατζιτς βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Άζερ Μπουσούλατζιτς προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο. Για μένα η ομάδα είναι η ποδοσφαιρική μου οικογένεια και επέστρεψα για να βοηθήσω να πετύχει τους φετινούς στόχους της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας μας κ. Παντελίδη που μου έκανε γνωστή τη θέλησή του να με έχει στον Ατρόμητο όπως επίσης τον κ. Αγγελόπουλο και τον μάνατζερ μου για την επίτευξη της συμφωνίας.

Ανυπομονώ για την επιστροφή μου και το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας που δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».

Επέλεξε τη φανέλα με το νο. 7.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment