PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο και τυπικά ο Ουάρντα!


Το «μπαμ» του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε!

Οι Περιστεριώτες από διαπραγματεύσεις ημερών συμφώνησαν τελικά με τον Αμρ Ουάρντα αποκτώντας τον Αιγύπτιο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ενισχύοντας πολύ σημαντικά τους «κυανόλευκους» για το υπόλοιπο της σεζόν. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έχει συμφωνηθεί οψιόν αγοράς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνηθεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς βρουν αγοραστή του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η επιστροφή του Φαραώ στο Περιστέρι!

Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και εγώ τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κοπα Αφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment