PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο και ο Νίκολα Μπέλιτς


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκολα Μπέλιτς.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκολα Μπέλιτς (Nikola Beljic).

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ έχοντας κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση με απόλυτη επιτυχία δεδομένου ότι ο Μπέλιτς αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ελληνικών συλλόγων.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Νίκολα Μπέλιτς δήλωσε, τα εξής στο atromitosfc.gr, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη της μεταγραφής του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό club και στόχος μου είναι να το βοηθήσω να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως προτίμησα να διαλέξω ένα υγιές σωματείο που παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αφοσιωθεί μόνο με τη δουλειά του. Η πορεία του Ατρόμητου στο περσινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του και τον κόσμο του που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς διαπίστωσα άλλωστε ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει ένα πολύ ζεστό κοινό και με πάθος».

Και ο Νίκολα Μπέλιτς κατέληξε: «Πέρσι πήρα μια πρώτη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος θα διανύσω τη δεύτερη σεζόν. Η δήλωση μου από εδώ και στο εξής πρέπει να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Ποιος είναι

Ο Νίκολα Μπέλιτς γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1983 στο Λαζάρεβατς και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα το 2001. Αγωνίστηκε, ωστόσο, ως δανεικός στις Μπούντουσνοστ (2002-2003), Γεντνίστβο (2003-2005), Μπανάτ (2005-2006), Σμεντέρεβο (2006-2007) πριν πάρει μεταγραφή στην ΟΦΚ Βελιγραδίου (2007-2010). Πέρυσι συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό, όπου έπαιξε σε 27 αγώνες και σκόραρε τρεις φορές. Ο Μπέλιτς είναι από μία φορά διεθνής με την εθνική Ανδρών της Σερβίας και την εθνική Ελπίδων της πατρίδας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment