PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο για τρία χρόνια ο Σπύρος Ρισβάνης


Περιστεριώτης και με τη βούλα ο Σπύρος Ρισβάνης μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τριετή συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή αμυντικού Σπύρου Ρισβάνη μέχρι το 2021 με ελεύθερη μεταγραφή!

Ο Ρισβάνης που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ατρομήτου, διακρίθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Superleague και κατάφερε να πετύχει την ύψιστη διάκριση αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά θα συνεχίσει να αποτελεί τον βράχο στο κέντρο της άμυνας.

Η συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό ήταν από την αρχή του προγραμματισμού στο πρώτο πλάνο των ιθυνόντων της ομάδας μας και η τελική θετική έκβαση με την υπογραφή του συμβολαίου τριετούς διάρκειας, σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου έφερε μεγάλη χαρά στις τάξεις του Ατρομήτου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σπύρος Ρισβάνης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Ο Ατρόμητος αποτέλεσε για εμένα την περσινή χρονιά μια δεύτερη οικογένεια κάτι που με οδήγησε από την πρώτη στιγμή στις διαπραγματεύσεις μου να σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνω στην ομάδα. Η θετική κατάληξη της συμφωνίας μας αφήνει όλους χαρούμενους και εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε τόσο δυνατοί όπως την προηγούμενη χρονιά ώστε να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας ακόμα πιο χαρούμενο.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό και τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο που μου έδειξαν ότι υπολογίζουν ιδιαίτερα την αξία μου ως ποδοσφαιριστή και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι που με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την περσινή χρονιά να βελτιωθώ και ευελπιστώ να επιτύχουμε μαζί ακόμα περισσότερα. Άλλωστε ο Ατρόμητος έχει τις δυνατότητες να επιτύχει ακόμα παραπάνω πράγματα λόγω της εξαιρετικής οργάνωσης που υπάρχει στο σύλλογο και των δυνατοτήτων που δίνεται στους ποδοσφαιριστές».

Με τον Σπύρο Ρισβάνη να καταλήγει: «Οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει επιπλέον η συμμετοχή μας στο Europa League που θα μας δώσει την ευκαιρία να αποδείξουμε τι αξίζουμε και στην Ευρώπη. Εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά»!

Την περσινή σεζόν ο Σπύρος Ρισβάνης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ατρόμητο έχοντας 26 συμμετοχές με 1 ασιστ στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Θα συνεχίσει να φοράει το νούμερο «44» στη φανέλα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment