PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Σφιχτή” μάχη ροχιμπλάνκος και μπλε, όρθια η Λάτσιο – δυνατή 3αδα στο 6,74!


Τα παιχνίδια του Champions League δεσπόζουν σήμερα Τρίτη (23/02) στο στοιχηματικό κουπόνι! Το Betarades.gr έχει διαλέξει τρεις κρυφαίες προτάσεις για εσάς, από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και τη Euroleague.

Εκτός από αυτό, μην ξεχνάτε πως στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τα πάντα για παιχνίδι σε καζίνο. Ας περάσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας.

Χαμηλός ρυθμός στο Βουκουρέστι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το Champions League και την αναμέτρηση σε ουδέτερη έδρα στο Βουκουρέστι λόγω περιορισμών για τον Covid – 19, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι στις 22:00.

Μετά από ένα αήττητο σερί 11 αγώνων στο πρωτάθλημα, ακολούθησε η ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που ηττήθηκε (0-2) στην έδρα της από τη Λεβάντε. Σε ένα παιχνίδι που είδε, πάντως, την τύχη να της γυρίζει την πλάτη, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Ερμόσο, ενώ είχε και δοκάρι αλλά και κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Λουίς Σουάρες είναι ο ηγέτης της γραμμής κρούσης της, έχοντας σημειώσει 16 από τα συνολικά 45 γκολ της ομάδας του, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Η Τσέλσι είχε πάρει φόρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Με πιο σημαντική αυτή εκτός έδρας με 1-0 επί της Τότεναμ, όμως η Σαουθάμπτον της έβαλε φρένο (1-1). Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Τούχελ έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς (54′), όχι όμως και να ολοκληρώσει την ανατροπή. Διακρίνεται για την καλή ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί 25 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Αμφίβολη.η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της, Έιμπραχαμ, που έχει σημειώσει έξι γκολ.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και θα δώσουν προσοχή στα αμυντικά τους καθήκοντα ενόψει και του δεύτερου αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση. Επιλογή μας αποτελεί το Under 2 (ασιατικό)  σε απόδοση 2.00.

“Φρούριο” το Ολίμπικο

Συνεχίζουμε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πάμε στην Ιταλία, όπου στις 22.00 η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν μετα την ήττα με 3-2 από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό τους από το ιταλικό κύπελλο. Ακολούθησαν τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα, με πιο εντυπωσιακή αυτή (3-1) επί της Αταλάντα. Με την οποία, μάλιστα, ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει ο Ιμόμπιλε, που έχει σκοράρει 14 φορές στη Serie A. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της στα τελευταία εφτά παιχνίδια.

Δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” η Μπάγερν Μονάχου. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και από ήττα (2-1) από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Έδωσε την ευκαιρία στη Λειψία να μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά μεταξύ τους αλλά και νέο ενδιαφέρον στη Μπουντεσλίγκα. Διαθέτει, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 62 τέρματα, 26 εκ των οποίων έχει σημειώσει ο Λεβαντόφκσι.

Η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ στην έδρα της εμφανίζεται πολύ δυνατή. Από την άλλη, η Μπάγερν δεν πατάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα πάμε με το Λάτσιο +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.73.

Κυριαρχεί με άνεση η Ζαλγκίρις

Κλείνουμε για σήμερα με την μπασκετική μας επιλογή, που έρχεται από την Ευρωλίγκα και το παιχνίδι μεταξύ της Ζαλγκίρις Κάουνας και του Ερυθρού Αστέρα στη Λιθουανία στις 20:00.

Βαριά ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης η Ζαλγκίρις, που έχασε εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 86-62. Ωστόσο, το σύνολο του Σίλερ παραμένει μάχιμο για την πρώτη 8αδα και έχει βλέψεις ακόμη και για τα play off.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέβαλε τρομερή προσπάθεια στο τελευταίο του παιχνίδι για τη Euroleague κόντρα στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Τελικά η ομάδα του Ράντονιτς έχασε με 75-76, με μόνο έναν πόντο διαφορά. Εκτός αποστολής έμειναν αρκετοί παίκτες, λόγω Covid – 19.

Ισχυρό προβάδισμα διατηρεί η γηπεδούχος Ζαλγκίρις, που άλλωστε θα έχει απέναντί της μία ομάδα με πολλές απουσίες. Μπορεί να πετύχει μία άνετη επικράτηση μέσα στο γήπεδό της. Επιλέγουμε Ζαλγκίρις -8.5 σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment