PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Δαγκώνει” εκτός η Ρόδεραμ, τρύπιες άμυνες στο Crown Ground – τριάδα “φωτιά” στο 12.4Χ


Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα Παρασκευή (02/04) με τα εγχώρια πρωταθλήματα να πρωταγωνιστούν στο στοιχηματικό κουπόνι. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Αγγλία και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επικίνδυνη εκτός η Ρόδεραμ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Λονδίνο και το “The Den” όπου στις 17:00 η Μίλγουολ φιλοξενεί τη Ρόδεραμ για την 39η αγωνιστική της Championship.

Ανάμικτα τα αποτελέσματα της Μίλγουολ πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, εναλλάσσει τις ήττες με τις νίκες και βρίσκεται στην 10η θέση. Δύσκολα θα προλάβει τα playoffs ανόδου, αφού είναι στο -10 από την 6η Ρέντινγκ, εξασφαλισμένη όσον αφορά την παραμονή, βρίσκεται στο +17 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της Μίντλεσμπρο 1-0 εντός έδρας.

Η Ρόδεραμ βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης με 35 βαθμούς, είναι στο -3 από τις θέσεις παραμονής, αλλά έχει 4 παιχνίδια λιγότερα από την Μπέρμιγχαμ. Τελευταίο της δείγμα το 0-2 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, που ήταν και το δεύτερο συνεχόμενο διπλό. Συνολικά στη σεζόν αποδίδει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της, με ρεκόρ 6-2-9 και 20 από τους 35 βαθμούς της.

Η Μίλγουολ είναι ασταθής και τα playoffs αποτελούν ουτοπικό στόχο πλέον. Από την άλλη, η Ρόδεραμ δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή, ήταν πολύ καλή στο τελευταίο της παιχνίδι και γενικά είναι πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας. Έχει αξία το διπλό με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 2.50. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ανοιχτό ματς στο “Crown Ground”

Μένουμε στην Αγγλία και κατεβαίνουμε κατηγορία. Στις 17:00, η Άκρινγκτον υποδέχεται την Μπέρτον για την 39η αγωνιστική της League One.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική ταπεινώθηκαν στην έδρα της Πιτέρμπορο με 7-0!!! Αυτή ήταν η 4η ήττα τους στα 5 τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 13η θέση και το -5 από τα playoffs ανόδου.

Η Μπέρτον είδε το εντυπωσιακό σερί των 6 νικών να σταματά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με δύο απανωτές εντός έδρας ήττες από τις ΜΚ Ντονς και Σριούσμπερι με το ίδιο σκορ (1-2). Βρίσκεται στο -12 από τη σημερινή της αντίπαλο, στην 18η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από 6/7 Over προέρχεται η Άκρινγκτον, από 3/4 η Μπέρτον, ενώ Over ήταν και το μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο. Περιμένουμε ένα ακόμη παιχνίδι με ανοιχτό ρυθμό και πολλά γκολ σήμερα, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.05. 

Το κίνητρο η Φενέρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Μπαρσελόνα (20:45).

Πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα η Φενέρ, προέρχεται από 10/11 νίκες σε όλους τους θεσμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της διοργάνωσης. Την Τετάρτη “άλωσε” το Μόναχο με το 68-77 επί της Μπάγερν και θέλει να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη 4αδα.

Η Μπάρσα είναι σταθερά πρωτοπόρος στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 23-9, αλλά την Τετάρτη ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι (99-94 στην παράταση). Εξασφαλισμένο το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs για τους Καταλανούς.

Θα πάμε με το κίνητρο των Τούρκων στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα ποντάρουμε στον άσο, σε απόδοση 2.42.  

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment