PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Αθηναϊκό ντέρμπι με γκολ, φουλ για τίτλο η Λιλ – Κυριακάτικη 5αδα στο 30Χ!


Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (28/02), με φουλ δράση και πολλά ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αξιόλογες επιλογές από Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στη Winmasters. Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στο αθηναϊκό ντέρμπι

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Λεωφόρο και το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (19:30).

Από δύο σερί ήττες στο Αγρίνιο προέρχεται ο Παναθηναϊκός, δίκαιη αυτή από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο, πέρα για πέρα άδικη αυτή από τον Παναιτωλικό (1-0) για τη Σούπερ Λιγκ. Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στον αγώνα, είδε τον Εντινγκά να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και στη συνέχεια παρότι δημιούργησε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Στην αναποτελεσματικότητα της επιθετικής του γραμμής στάθηκε ο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, το προηγούμενο Σάββατο απώλεσε ακόμη δύο βαθμούς στη μάχη για τη 2η θέση. Κάκιστο το ξεκίνημα της απέναντι στον Αστέρα, είδε τους Αρκάδες να ελέγχουν τον αγώνα και να προηγούνται με 0-2. Η αντιδραση ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Ο Σιμάνσκι ισοφάρισε σε 2-2 ως το 68’ και οι παίκτες του Χιμένεθ απώλεσαν τεράστιες ευκαιρίες για την ανατροπή. Άλυτο πρόβλημα η αμυντική συμπεριφορά, η Ένωση έχει δεχθεί 2 γκολ σε 5 σερί και στα 7/8 τελευταία της παιχνίδια!

Παρότι ντέρμπι, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων στην επίθεση και τα αμυντικά προβλήματα, ειδικά της ΑΕΚ, θα ποντάρουμε στο ακριβοπληρωμένο Goal/Goal (2.10). 

Το μομέντουμ δείχνει Μάιντζ

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και την Opel Arena, όπου στις 16:30, η Μάιντζ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ανεβάζει στροφές στο κατάλληλο σημείο η Μάιντζ και δείχνει ικανή να αποφύγει τον υποβιβασμό, παρότι είναι στην προτελευταία θέση. Μάζεψε 10 πόντους στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες επί ισχυρών αντιπάλων (Λειψία, Ουνιόν, Γκλάντμπαχ). Θα μπει με σούπερ ψυχολογία στον αγώνα, προερχόμενη από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ (1-2).

Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη, έχει ρεκόρ 1-1-6 στα τελευταία της παιχνίδια και με 23 πόντους έμπλεξε στα σενάρια υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το 1-1 (εντός) με τη Λεβερκούζεν, αλλά στις τρεις πρόσφατες εξόδους της δέχθηκε ισάριθμες ήττες με 7 γκολ παθητικό.

Σε πολύ καλύτερο μομέντουμ η Μάιντζ, παίζει καλά τελευταία και θα την εμπιστευτούμε στον άσο του 2.15. 

Φουλ για τίτλο η Λιλ!

Συνεχίζουμε τις Κυριακάτικες επιλογές από τη Γαλλία. Στις 18:00, η πρωτοπόρος της Ligue 1 Λιλ υποδέχεται την Στρασμπούρ για την 27η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League με δεύτερη ήττα από τον Άγιαξ την Πέμπτη και εστιάζουν την προσοχή τους στα εγχώρια, όπου έχουν μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αήττητη στα 9 τελευταία ματς στη Γαλλία η ομάδα του Γκαλτιέ, πολύ σοβαρή και συμπαγής στην άμυνα.

Η Στρασμπούρ προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Ανζέ και με 29 πόντους βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια, ενώ στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από τη Λιλ εντός έδρας με 0-3.

Η Λιλ στρέφεται και πάλι στο πρωτάθλημα και είναι σαφές φαβορί για τη νίκη. Ποιότητα και έδρα μας οδηγούν στον άσο του 1.77. 

Ανοιχτό παιχνίδι στη Μαδέιρα

Η τελευταία σημερινή ποδοσφαιρική επιλογή έρχεται από το δυτικό άκρο της Ευρώπης. Η Νασιονάλ Μαδέιρα υποδέχεται την Μπράγκα για την 21η αγωνιστική της Liga NOS.

Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη, προέρχονται από δύο ήττες με Over.

Η Μπράγκα αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Ρόμα στο Europa League και στρέφεται στο στόχο της 2ης θέσης (-2). Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Τοντέλα με 4-2 εντός.

Ανοιχτά τα εντός έδρας ματς της Νασιονάλ, οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη Μπράγκα. Περιμένουμε αρκετές ευκαιρίες, επομένως θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.92. 

Η αξία στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 17:00, η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πάλεψε για την υπέρβαση και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Προμηθέα. Η Λάρισα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μάλλον υπερτιμάται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση αουτσάιντερ (2.00). 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment