PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στις 27 Σεπτεμβρίου η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης


Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πίστωση των λογαριασμών των 306.196 δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), μετά την σχετική έγκριση της πίστωσης ύψους 68.948.019,75 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα που έχει στη διάθεση του ο κάθε δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει μόνιμα ανοιχτή, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment