PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στις κάλπες για την ανάδειξη ηγέτη στην Κεντροαριστερά


Σε εξέλιξη είναι, από τις 8 το πρωί, ο β’ γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με μονομάχους τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι κάλπες -στα συνολικά 982 εκλογικά τμήματα της χώρας και στα 22 στο εξωτερικό- ;άνοιξαν χωρίς σημαντικά προβλήματα και θα μείνουν ανοικτές έως τις 8 το βράδυ.  Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία.

Η κ. Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:00 στο  Α’ ΚΑΠΗ Καματερού. Ο κ. Ανδρουλάκης θα ψηφίσει την ίδια ώρα στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Πολύκεντρο Νεολαίας, στο κέντρο της πόλης.

Η διαδικασία είναι απλούστερη σε σχέση με τον α’ γύρο, αφού δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, ούτε η συμπλήρωση αίτησης. Επίσης, μπορεί να ψηφίσει κανείς όπου διευκολύνεται. Όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9 – 10 το βράδυ.

Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, Νίκος Αλιβιζάτος τόνισε ότι «το νόημα της ψήφου αυτήν την Κυριακή είναι η αναγέννηση της παράταξης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment