PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δ. Μαραβέλιας


Πήρε μέρος στην Ολομέλεια της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε.

Στην Ολομέλεια της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου εκπροσωπούνται φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, πήρε μέρος ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας, διακρίνεται ανάμεσα στον πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω και Πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρη Καλογερόπουλο, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και άλλους αιρετούς εκπροσώπους από την ελληνική επικράτεια) συμμετείχε στις εργασίες της Ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και είχε συναντήσεις με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο της Επιτροπής Περιφερειών, της ολομέλειας αλλά και των συσκέψεων που έγιναν, εξετάστηκαν γενικότερα χρηματοοικονομικά θέματα που αφορούν την Ελληνική Οικονομία αλλά και ειδικότερα τη λειτουργία των Περιφερειών και των Δήμων μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Έμφαση δόθηκε σε καινοτόμες δράσεις των τοπικών κοινωνιών και την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αυτή την φορά εκτός από τα θέματα που αφορούσαν την Αυτοδιοίκηση, οι Έλληνες αιρετοί άρχοντες συζήτησαν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους την οικονομική κατάσταση της χώρας και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να βγει από την κρίση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment