PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στη φυλακή του Ντουμπάι ο ντράμερ των Scorpions


Για «προσβολή του ισλάμ».

Ο ντράμερ του ροκ συγκροτήματος Scorpions, Τζέιμς Κότακ, είναι φυλακισμένος εδώ και σχεδόν ένα μήνα στο Ντουμπάι για «προσβολή του ισλάμ» επειδή έκανε μια προσβλητική χειρονομία προς πακιστανούς επιβάτες στο αεροδρόμιο, αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Ένα δικαστήριο τον καταδίκασε χθες, Τρίτη, σε φυλάκιση ενός μήνα για «προσβολή του ισλάμ», αλλά σύμφωνα με τον Τύπο θα απελευθερωθεί σύντομα, καθώς έχει παραμείνει υπό κράτηση χρονική περίοδο αντίστοιχη της ποινής του. Τα γεγονότα χρονολογούνται από τις 3 Απριλίου. Ο Τζέιμς Κότακ βρισκόταν τότε στο χώρο τράνζιτ του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι για να πάει να παίξει στο Μπαχρέιν στο περιθώριο του Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μελών του προσωπικού του αεροδρομίου, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Gulf News», ο μουσικός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ, αρνήθηκε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με Πακιστανούς και Αφγανούς επιβάτες και κάλυψε τη μύτη του για να προστατευθεί από δυσάρεστες οσμές. Στη συνέχεια άρχισε να εκστομίζει ύβρεις προς τους «αμόρφωτους μουσουλμάνους», αναφερόμενος στους ασιάτες επιβάτες. Ενώπιον του δικαστηρίου που τον καταδίκασε, ο μουσικός παραδέχθηκε πως είχε πιεί, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.​

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment