PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη φυλακή οι τρεις υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε.


Που κατηγορούνται ότι ζήτησαν 1.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω.

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι τρεις υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. που κατηγορούνται ότι ζήτησαν 1.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω, για να μην του βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις.

Και οι τρεις, μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο Δημήτρης Μαλιάγκας απολογούμενος παραδέχθηκε τον χρηματισμό τους από τον επιχειρηματία, ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι δύο συγκατηγορούμενοί του, οι Γιώργος Τσικνάκης και Κωνσταντίνος Σερλής αρνήθηκαν τα πάντα, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη εις βάρος τους.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του ανακριτή, υποστήριξαν πως ο επιχειρηματίας ήταν αυτός που έβαλε τα χρήματα στο σακάκι του ενός εξ αυτών, προκειμένου να τους ενοχοποιήσει μετά τις φορολογικές παραβάσεις που είχαν διαπιστωθεί στο βουλκανιζατέρ και το πρόστιμο που του είχαν επιβάλει. Στόχος του επιχειρηματία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε., ήταν να καταφέρει να εξασφαλίσει την ασυλία που προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για όσους αποκαλύπτουν αξιόποινες πράξεις των αρμοδίων οργάνων.

Στο πλευρό των υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε. βρέθηκαν, πάντως, το πρωί πολλοί συνάδελφοι τους που περίμεναν έξω απ’ το ανακριτικό γραφείο, για να τους συμπαρασταθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Στιγμές τρόμου για 16χρονη στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment