PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη φυλακή και οι τρεις για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου


Προφυλακίστηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι φέρονται να επανέλαβαν την εκδοχή που έδωσαν στην αστυνομία, ότι, δηλαδή, σκοπός τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον 25χρονο, αλλά να τον ληστέψουν. Φέρονται δε να υποστήριξαν ότι «το θύμα γλίστρησε κι έπεσε στον γκρεμό».

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών έχει ασκηθεί δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή «πήγα να κάνω ληστεία όχι για να σκοτώσω», ενώ από την πλευρά του ο 28χρονος συγκατηγορούμενος του φέρεται να είπε στην απολογία του:

«Ο μικρός (σ.σ ο 17χρονος συγκατηγορούμενος του) πήρε την τσάντα της κοπέλας και μέσα δεν είχε λεφτά ούτε κινητό τηλέφωνο. Το θύμα είχε το κινητό στην τσέπη του και είπε ότι θα μας το έδινε. Την στιγμή που το θύμα έβαλε το χέρι του στη τσέπη υπέθεσε ότι ο 17χρονος (συγκατηγορούμενος) θα έκανε κίνηση προς το μέρος του. Σήκωσε τα χέρια του έκανε βήματα προς τα πίσω γλίστρησε και έπεσε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment