PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Σύρο ο Πρωθυπουργός


Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, βρίσκεται σήμερα ο Πρωθυπουργός για να συζητήσει με εκπροσώπους φορέων του Νοτίου Αιγαίου, ζητήματα που αφορούν την συνολικότερη αναπτυξιακή πορεία του νησιωτικού χώρου.

Με επίσκεψη στα Ναυπηγεία Σύρου “Νεώριον” στην Ερμούπολη, ξεκίνησε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο κυκλαδίτικο νησί.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος των Ναυπηγείων Κώστας Κοκκάλας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σύρου και Ελευσίνας, τα οποία ανήκουν στον ίδιο όμιλο.

Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα επιμελητήρια των Κυκλάδων.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στο κυβερνητικό κλιμάκιο που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στη Σύρο, συμμετέχουν ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, οι αναπληρωτές υπουργοί Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης, καθώς επίσης και οι υφυπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης Παναγιώτης Ρήγας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Ελπίδα Τσουρή, Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, Εσωτερικών Γιώργος Ντόπιος και Υγείας Χάρης Τιμοσίδης, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης καθώς επίσης και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Επιπλέον στην επίσκεψη συμμετέχει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης καθώς επίσης και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment