PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου


Η «παλιά φρουρά» του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συγκεντρώθηκε την Κυριακή (26/3) στο παραδοσιακό στέκι της ομάδας. Η «παλιά φρουρά» του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου συγκεντρώθηκε την Κυριακή (26/3) στο παραδοσιακό στέκι της ομάδας, την ταβέρνα «Καραγκιόζης», για να τιμήσει με τον δικό της τρόπο την μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου, που «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή 5 Μαρτίου.

christoforou 1

Ο Θανάσης Χριστοφόρου ως προπονητής για επτά χρόνια (1978-85) και παράλληλα ως παίκτης τα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ΓΣΠ, έβαλε την «σφραγίδα» του στην εξέλιξη της ομάδας, στην άνοδο στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της το 1983 και στις δύο πρώτες παρουσίες της στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Πάνω από όλα, όμως, συγκέντρωσε τον σεβασμό και την εκτίμηση για το ήθος, την ακεραιότητα, την εργατικότητα και τις γνώσεις του, ενώ ο ίδιος αγάπησε πραγματικά τον ΓΣΠ.

Ο Θανάσης Χριστοφόρου θα είναι για πάντα στις καρδιές όσων συνεργάστηκαν, τον γνώρισαν και συνδέθηκαν φιλικά μαζί του, όπως φάνηκε από την πολυπληθή παρουσία στην χθεσινή συγκέντρωση. Ήταν εκεί ο δήμαρχος Περιστερίου και φίλος του ΓΣΠ από τα πρώτα «βήματα» του, Ανδρέας Παχατουρίδης, οι παλαίμαχοι αθλητές της ομάδας Παύλος Αραποστάθης, Νίκος Τσοσκούνογλου, Γιώργος Αγιασωτέλης, Κώστας Καττής, Μιχάλης Γρυλλιωνάκης, Θοδωρής Πρισκομάτης, Νίκος Τσαγκόπουλος και Βαγγέλης Γλυκός τα ιστορικά διοικητικά στελέχη Νίκος Πέππας, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Κοτσώνης, Μπάμπης Βυλλιώτης, η φίλη επί δεκαετίες και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΠ στο παρελθόν Χρυσούλα Κατσαρού, ο, επίσης, επί δεκαετίες φίλος της ομάδας Σωτήρης Λαμπρόπουλος, ο παλιός συνεργάτης Γκας Σαρηγιαννίδης.

Τέλος, παρών ήταν πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Κότσης, ο γυμναστής της ομάδας Μάνος Κότσης, όπως, και το νέο μέλος του ΓΣΠ, αλλά παλιός φίλος Ανδρέας Πολέμης, ενώ ξεχωριστή, όπως πάντα, ήταν η παρουσία της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου, Τζένης Γαλάνη.

Άπαντες, στην συνέχεια βρέθηκαν στο κλειστό Περιστερίου για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα κόντρα στον Α.Σ. Παπάγο.

christoforou 3

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment