PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στη λίστα ο Ανδρούτσος, αλλά…


Στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ του και ειδικότερα της μεσαίας τους γραμμής βρίσκεται ο Ατρόμητος και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον 22χρονο πλέον κεντρικό χαφ των «ερυθρολεύκων», που μάλιστα υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς ως τον 4ο χαφ του ρόστερ, πίσω από Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, έχοντας δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.

Ο παίκτης προτάθηκε στον Ατρόμητο, αφού θέλει να μετακομίσει στο Περιστέρι βλέποντας ως μία ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το έχει μεταφέρει και στους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων». Τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταγράψει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σίγουρα θέλει περισσότερα παιχνίδια και δη σε μια ομάδα που έχει αποδειχθεί ότι «απογειώνει» καριέρες (Κουλούρης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ουάρντα, Κατράνης, Ρισβάνης, Μπάρκας κλπ.)

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος φυσικά και θέλει τον ποδοσφαιριστή, καθώς είναι έτοιμος από θέμα φυσικής κατάστασης, ξέρει την ομάδα και μέσα στο όλο σύνολο Ελλήνων ποδοσφαιριστών που υπάρχει στα αποδυτήρια, δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, ενώ εξυπακούεται ότι υφίσταται εξαιρετική άποψη για την αξία του. Πολλά τρεξίματα, καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια, κίνητρο να αποδείξει πράγματα, αλλά και εμπειρία από Ολυμπιακό, με τον όποιο συνολικά έχει 57 συμμετοχές.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός τη δεδομένη στιγμή υπολογίζει τον παίκτη για το ρόλο που προαναφέραμε και πρέπει να αποσαφηνιστεί αν τελικά θα δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η υπόθεση, γνωρίζοντας όμως την επιθυμία του 22χρονου.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν επαφές εντός των επόμενων 48 ωρών. Αν υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση από… Πειραιά μέχρι Δευτέρα, το πολύ Τρίτη, τότε ο Ατρόμητος θα προχωρήσει την περίπτωση του Ανδρούτσου. Ωστόσο, εφόσον δεν προκύψουν «ευχάριστα», τότε οι Περιστεριώτες είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment