PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Λέσβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Τους κατοίκους της Σκάλας Συκαμνιάς, ενός μικρού χωριού στη βόρεια Λέσβο που βρέθηκε στο μάτι του προσφυγικού κυκλώνα επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο μετάβασής του στη Λέσβο με αφορμή τον εορτασμό των 103 ετών από την απελευθέρωση του νησιού από τους Οθωμανούς.

Ο κ. Παυλόπουλος φτάνει στη Λέσβο το πρωί της Κυριακής για να παρακολουθήσει στη Μυτιλήνη τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου από τις Πρυτανικές αρχές θα του απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο του ιδρύματος.

Μαζί με την Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, θα επισκεφθεί μετά, έργα οδοποιίας στα τα οποία έχουν ανακαλυφθεί σημαντικής αρχαιολογικής αξίας ευρήματα. Το απόγευμα, καθ’ οδόν προς τη Σκάλα Συκαμνιάς, θα επισκεφθεί το Μανταμάδο και το Μοναστήρι του εορτάζοντος εκείνη τη μέρα Ταξιάρχη.

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους κατοίκους της Σκάλας Συκαμνιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη απ’ όπου θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment