PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Δικαιοσύνη το «ΠΡΑΤΤΩ» κατά του Π. Καμμένου


Την άμεση προσφυγή της στη Δικαιοσύνη κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε η Κίνηση Ιδεών & Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» σε συνέχεια «των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του».

«Η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κ. Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «ΠΡΑΤΤΩ», ιδρυτής του οποίου είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Όπως σημειώνει, με την προσφυγή «θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο ‘εθνικός ψεύτης’ και ένας κοινός συκοφάντης».

Σύμφωνα με το «ΠΡΑΤΤΩ» οι μεθοδεύσεις αυτές «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας».

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας άφηνε υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά. «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ… Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό» είχε γράψει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment