PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπουν το Στ. Ψυχάρη


Στην Δικαιοσύνη παραπέμπει η Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη και μάλιστα με ομόφωνη απόφασή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι ακόμη και οι δηλώσεις του κ. Ψυχάρη που κατατέθηκαν είναι «ελλιπείς» και «ανακριβείς».

Η Επιτροπή είχε δώσει δύο προθεσμίας στον εκδότη προκειμένου να καταθέσει τα παραστατικά που του ζητήθηκαν, όμως οι προθεσμίας εξέπνευσαν άπρακτες.

Υπογραμμίζεται πάντως ότι η Επιτροπή αποφάσισε ο κ. Ψυχάρης να μην παραπεμφθεί για τις δηλώσεις πόθεν έσχες που δεν κατέθεσε, καθώς, σύμφωνα με τη γνώμη των δικαστικών που συμμετέχουν στην Επιτροπή, η μη κατάθεση δήλωσης πόθεν έσχες εκείνη την περίοδο ήταν πλημμέλημα και έχει παραγραφεί.

Ακόμη η Επιτροπή ολοκλήρωσε τον έλεγχο στα πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη που κατέθεσε ως υπουργός Οικονομικών και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Χαρδούβελης έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, διότι ως σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου δεν είχε καταθέσεις δήλωση πόθεν έσχες, ενώ έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό.

Σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθεί το αίτημα της ΝΔ να εξεταστεί το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment