PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην υγειά του Ντιγκινί!


Έτσι το ήθελε η μοίρα! Στο πρώτο του ματς μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού, ο Νικολά Ντιγκινί με γκολ στο 89′ από ασίστ του Ούμπιντες χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο, 1-0 τη Βέροια και οι Περιστεριώτες έφτασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από ομάδα που έχει αλλάξει δύο φορές προπονητή και έχει τον τρίτο κατά σειρά σε μία σεζόν είναι ανώφελο να ζητάει κανείς ποδόσφαιρο αξιώσεων και ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε ξεκαθαρίσει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και μόνο.

Όπερ και εγένετο και στη Βέροια…

Έπειτα από 45′ παιχνιδιού, που η μπάλα ήταν περισσότερη ώρα στον αέρα παρά στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης της Ημαθίας, την πολύ σπουδαία ευκαιρία την είχαν οι Περιστεριώτες, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φυτανίδης έπιασε έναν… κεραυνό από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ.

Η Βέροια στο β’ ημίχρονο συνέχιζε να έχει την κατοχή  και στο 47′ δημιούργησε την καλύτερη και μοναδική της ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα των γηπεδούχων είχε ως αποδέκτη τον Καπετάνο, ωστόσο ο Γκορμπούνοφ απομάκρυνε την μπάλα από το σουτ του έμπειρου επιθετικού, κρατώντας ζωντανό τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα που ήταν φως-φανάρι ότι θα κρινόταν στο γκολ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδινε οδηγίες ακόμα και στην ανάπαυλα στον Ντιγκινί και τελικά πέρασε τον ταλαιπωρημένο Γάλλο στο 77′, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση από τις 11 Σεπτεμβρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και τελικά η επιστροφή του πρώην επιθετικού του Πανθρακικού ήταν η πλέον ιδεατή.

Στο 89′ ο Μανιάτης γύρισε την μπάλα έξυπνα στον Ούμπιντες και ο Αργεντινός βρήκε τον Ντιγκινί που με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (82’ Σισοκό), Μπαλάφας (73’ Μπελαΐντ), Ασίγκμπα, Τομάς (49’ Άρτσε), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος,Σαρπόνγκ

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μίλιεβιτς,Λινάρδος

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Μανιάτης, Ούμπιντες, Πλατέλλας (77’ Ντιγκινί), Λημνιός (89’ Βασιλείου), Ντάουντα (68’ Λε Ταλέκ)

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάτσος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment