PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Τούμπα με Τόνσο και Γροντή


Την 20μελή αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Γιώργος Κορακάκης. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Δημήτρης Γροντής, με τον νεαρό τεχνικό να τον επιλέγει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γροντής ήταν στην αρχική 20άδα του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά είχε μείνει εκτός των 18. Σημαντική επίσης και η επάνοδος του Μαρτίν Τόνσο, που έλειψε σε τεράστιο βαθμό, τόσο από το ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Εξάλλου, εκτός έμειναν οι Μπαστακός, Ντιγκινί, Θεοδωράκης και Γκουγκούδης.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς της Τούμπας:

Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές και Τόνσο.

Aποθεραπεία θα κάνουν οι Νάτσος, Τσατσόπουλος, Κρουσέλ, Ν.Λαζαρίδης οι οποίοι αγωνίστηκαν σήμερα με την Κ20 εναντίον του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Παρθενίου πήρε πολύτιμο βαθμό στη Θεσσαλονίκη, καθώς με γκολ του Τσατσόπουλου στο 82′, ο Ατρόμητος πήρε το 1-1 κόντρα σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment