PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην Κρήτη για την επιστροφή στις νίκες!


Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ταξιδεύοντας στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει (Κυριακή 8/1, ώρα 17.00) τον τοπικό Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη, μετά την ήττα από το Κορωπί έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες κι εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το διάστημα για να δουλέψει στις αδυναμίες της. Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για το Νίκο Καραγιάννη, που εξακολουθεί να μην υπολογίζει στην βοήθεια του τραυματία Δημήτρη Κατιάκου.

Ο τεχνικός του ΓΣΠ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε αρχικά στην δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της διακοπής τονίζοντας:

«Θεωρώ ότι διακοπή μας έκανε καλό… Δουλέψαμε καλά όλο αυτό το διάστημα, δώσαμε τρία φιλικά παιχνίδια, στα δύο εκ των οποίων δυο παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα.Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά νικηφόρα».

Στην συνέχεια σκιαγράφησε το… προφίλ του προσεχή μας αντίπαλου, Εργοτέλη, τονίζοντας:

«Είναι μια ομάδα που έχει μέχρι τώρα δυο νίκες κι αυτές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η μία εξ αυτών έγινε επί του Πανερυθραϊκού μέσα στο Ηράκλειο. Έχει ένα ρόστερ με περιορισμένες επιλογές, αλλά είναι μια ομάδα επικίνδυνη γιατί σουτάρει πολύ.Έχει πολλές αδυναμίες, κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογική της θέση, μιας και βρίσκεται χαμηλά. Βέβαια, από την στιγμή που εμείς έχουμε δώσει δικαίωμα κι έχουμε χάσει από Κρόνο Κορωπί κι Ερυθραία για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Νίκος Καραγιάννης, αναφερόμενος στις…αγωνιστικές προσδοκίες του για το νέο έτος επισήμανε:

«Είμαστε στην αρχή ενός καινούργιου χρόνου και μετά το μεγάλο διάστημα της διακοπής στην ουσία είναι σαν να ξεκινάμε εκ νέου το πρωτάθλημα, που έτσι κι αλλιώς έχει πολύ δρόμο ακόμα, καθώς υπολείπονται 19 αγώνες για την ολοκλήρωση του. Ο μήνας Ιανουάριος, ωστόσο, για την ομάδα μας θεωρώ ότι είναι ο πλέον σημαντικός θα τον χαρακτήριζα καθοριστικό για την εξέλιξη της υπόλοιπης χρονιάς, γιατί έχουμε να δώσουμε πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Εργοτέλη, μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το 5/5 και να κλείσουμε το μήνα νικηφόρα, γιατί θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το… τοπίο, όσον αφορά την υπόθεση «άνοδος», μιας κι αυτός είναι ο μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment