PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην επαγγελματική ομάδα ο Χρήστος Γρομητσάρης


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Γρομητσάρης θα αποτελέσει μέλος της επαγγελματικής ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Γρομητσάρης θα αποτελέσει μέλος της επαγγελματικής ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρήστος Γρομητσάρης έχει γεννηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 1991 και πέρασε από όλες τις βαθμίδες των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου πριν παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι αρχικά στην Αγία Παρασκευή (12 συμμετοχές) και κατόπιν στον ΠΑΟ Ρουφ (13 συμμετοχές). Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και το «πράσινο φως» για την επιστροφή του, αυτή τη φορά στους επαγγελματίες, άναψε το τεχνικό επιτελείο που τον είδε στα παιχνίδια της FOOTBALL LEAGUE 2.
O Χρήστος Γρομητσάρης δήλωσε τα εξής:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί βλέπω τους στόχους μου να υλοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο γυρίζοντας στον Ατρόμητο. Πέρσι έκανα ότι το καλύτερο για να δείξω την αξία μου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η επιστροφή μου δείχνει ότι η ομάδα μου ξέρει να αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο το νέο της «αίμα».
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου στα τμήματα υποδομών κυρίους Σταύρο Ηλιόπουλο, Σωτήρη Ρίζο που δούλεψα μαζί τους καθώς και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Τάκη Μιχαλέτο που με στήριξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Περιστέρι. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά, αρχής γενομένης από την προετοιμασία και εύχομαι να μείνω στην ομάδα και να κάνω για εκείνη ότι το καλύτερο ώστε βήμα βήμα να πετύχω την καθιέρωση μου και να δικαιώσω τις προσδοκίες όσων με εμπιστεύτηκαν.

* Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης για την αναθεώρηση του διπλώματος του UEFA PRO που γίνεται κάθε 3 χρόνια.
Στο ίδιο σεμινάριο μετέχει ήδη ο Α’ βοηθός προπονητή Μάκης Αγγελίνας ο οποίος πέρασε με επιτυχία από το Β’ στάδιο και θα ολοκληρώσει τις εργασίες του στις 24 Ιουνίου για την απόκτηση του διπλώματος UEFA PRO.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment