PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι


Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, λίγο πριν υποδυθεί την Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ανέβει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας «επιστολές και αναμνήσεις» της Μαρία Κάλλας, σε δύο παραστάσεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τομ Βολφ.

Οι παραστάσεις θα ανέβουν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ενώ θα προηγηθεί το θεατρικό της ντεμπούτο στο Festival dei Due Mondi στην Ιταλία, στις 27 Αυγούστου.

Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέφτηκε κέντρο διασκέδασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και ένα από τα στιγμιότυπα αναρτήθηκε στο Instagram.

Ο Χρύσανθος Πάνας μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram καλωσόρισε την Ιταλίδα ντίβα στη χώρα μας. «Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε από την εμφάνιση της ηθοποιού στη χώρα μας.

 

Η αισθαντική ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ ενέκρινε την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς και έτσι οι νέες και μοναδικές ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης είναι στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment